• oд раѓање

HiPP 1 Organic 800 гр.

Артикал бр.: AL2019-02
HiPP 1 Organic 800 гр.
  • 800 гр.
  • Почетна формула за доенчиња во првите 6 месеци од животот
  • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
  • Со LCP (долга верига на полинезаситени масни киселини) важни за развој на доенчињата во првите месеци од животот
  • Збогатено со сите витамини и минерали, железо, магнезиум (има важна улога во остеогенезата), витамин D
  • Без глутен
  • Лесно сварливо
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Останати производи од оваа категорија: