• 6+ месеци

HiPP 2 ORGANIC 300 гр.

Артикал бр.: AL2048-01
HiPP 2 ORGANIC 300 гр.
  • 300 гр.
  • Содржи само лактоза
  • Последователна формула за доенчиња после 6ти месец
  • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
  • Ги содржи сите неопходни хранливи материи – за здрав развој на вашето дете
  • Омега-3 масни киселини: ALA – важни за развој на мозокот и нервниот систем
  • Омега-3 масни киселини: DHA – допринесува за развој на видот
  • Со природен калциум
  • Без глутен
  • Лесно сварливо

Останати производи од оваа категорија: