• 6+ месеци

HiPP 2 Organic

Артикал бр.: AL2048-U
HiPP 2 Organic
  • 300 гр.
  • Последователна формула за доенчиња после 6ти месец
  • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
  • Збогатено со со сите витамини и минерали, железо, магнезиум (има важна улога во остеогенезата)
  • Витамин D - за поефикасна апсорпција на калциумот од млекото
  • Без глутен
  • Лесно сварливо
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки

Останати производи од оваа категорија: