• од 12 месеци

HiPP 3 Junior Organic 500 гр.

Артикал бр.: AL2056-02
HiPP 3 Junior Organic 500 гр.
  • 500 г
  • Јуниор формула од 12ти месец
  • Со протеински состав соодветен за мали деца
  • Со природен Калциум
  • Важни хранливи состојки за раст и развој
  • Без глутен
  • Лесно сварливо
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки
  • Без ГМО-генетски модифицирани организми (според регулативата на ЕК за органско земјоделство)

Останати производи од оваа категорија: