Мени
 • oд раѓање

HiPP Anti-reflux

Артикал бр.: AL2307-F
HiPP Anti-reflux
 • 300 гр.
 • Прва органска анти-рефлукс формула, против подригнување и повраќање
 • Соодветна за користење од самото раѓање па натаму и затоа во составот има LCP (DHA, AA)
 • Со рогач – природно, докажано средство за згуснување
 • Со органско млеко кое не содржи Генетски Модифицирани Супстанции во согласност со Органските директиви на ЕУ
 • Со Omega 3&6 масни киселини (LCP-долга верига на полинезаситени масни киселини) важни за правилен развој на доенчињата во првите месеци од животот
 • Со пробиотик-Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
 • Без глутен
 • Лесно сварливо
 • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки
Состојки од органско производство Состојки од органско производство