HiPP AR - Специјална формула во случај на зголемено подригнување и повраќање

Доколку вашето бебе често повраќа, HiPP АР специјалната формула може да помогне. Оваа формула го спречува рефлуксот во хранопроводот.

HiPP АР специјалната формула е со додаден високо-квалитетен рогач. Тоа е згуснувачки агенс кој ја прави формулата особено густа и кремава, и на тој начин фомулата останува во желудникот многу полесно. Поради тоа, рефлуксот во хранопроводот се намалува (анти-рефлукс).

Забелешка:

Ве молиме користете ја HiPP АР специјалната формула под медицински надзор. Подригнувањето и повраќањето треба да се намалат со користење на Анти-рефлукс формула. Доколку не, ве молиме обратете му се повторно на вашиот педијатар.