• oд раѓање

HiPP Anti-reflux

Артикал бр.: AL2307-02
HiPP Anti-reflux
  • 300 гр.
  • Анти-рефлукс формула, против подригнување и повраќање
  • Соодветна за користење од самото раѓање па натаму и затоа во составот има LCP (DHA, AA)
  • Со рогач – природно, докажано средство за згуснување
  • Со Omega 3&6 масни киселини (LCP-долга верига на полинезаситени масни киселини) важни за правилен развој на доенчињата во првите месеци од животот
  • Со пробиотик-Lactobacillus млечно кисели култури, првенствено изолирани од мајчиното млеко
  • Без глутен
  • Лесно сварливо
  • Омега-3-важни за мозокот и нервните клетки