7 Рецепти
Малку труд, многу можности

Совети за Јуниор млекото и исхраната на малите деца

Зашто на вашето дете му треба 7 пати повеќе витамин Д?

Дознајте повеќе за витаминот Д и неговото влијание на имуниот систем и развојот на коските.

Прочитај повеќе

7 факти за здрав развој и силни коски

Дали знаете дека вашето дете до третиот роденден ќе ја удвои висината која ја имало на раѓање!

Прочитај повеќе

7 дена неделно е потребно да внесувате витамин Д

Тоа и не е толку лесно како што звучи! Дознајте што помага за развој на силни коски и кои храни содржат витамин Д.

Прочитај повеќе

Соодветен внес на хранливи материи за мали деца

За разлика од возрасните, малите деца кога се во период на раст имаат потреба од 7 пати повеќе витамин Д, на кг. телесна тежина. Дознајте повеќе за правилниот внес на хранливи материи со HiPP 3 Junior Combiotic® млечната формула.

Прочитај повеќе