HiPP Шампон и гел за капење "Фока"

  Артикал бр.: 9548
  HiPP Шампон и гел за капење "Фока"
  • 200 мл.
  • за миење на осетлива кожа и мека коса
  • не ги иритира очите
  • идеален за деца и возрасни

  Останати производи од оваа категорија: