HiPP Хранлив крем за нега

  Артикал бр.: 9610
  HiPP Хранлив крем за нега
  • 75 мл.
  • со органско бадемово масло
  • за интензивна нега и заштита на кожата
  • брзо се впива и ја прави кожата бебешки мека
  • лесен за нанесување
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • идеален за нежна грижа на целото семејство