HiPP Млечен лосион

  Артикал бр.: E9580
  HiPP Млечен лосион
  • 350 мл.
  • со органско бадемово масло
  • брзо се впива и ја прави кожата бебешки мека
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • идеален за нежна грижа на целото семејство

  Останати производи од оваа категорија: