HiPP Купка за деца

  Артикал бр.: 9520
  HiPP Купка за деца
  • 300 мл.
  • со нежен мирис, ослободено од мириси кои би можеле да доведат до алергија
  • без етерични масла
  • pH-неутрална
  • без парабени, без силикони
  • ја обојува водата за капење во убава зелена боја

  Останати производи од оваа категорија: