HiPP Купка за добра ноќ

  Артикал бр.: 9551
  HiPP Купка за добра ноќ
  • 350 мл.
  • со екстракт од сандалово дрво
  • пријатниот мирис заедно со смирувачкиот ефект на топла вода му помагаат на бебето да се релаксира и полесно да заспие
  • не ги иритира очите
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • идеален за деца и возрасни
  • соодветна за осетлива кожа
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • идеален за

  Останати производи од оваа категорија: