HiPP Влажни марамчиња

  Артикал бр.: EO9690-U
  HiPP Влажни марамчиња
  • 1x56 парчиња
  • меки марамчиња за чистење во делот на пеленската регија
  • за чистење лице и раце
  • со благ лосион за чистење, кој содржи органско бадемово масло
  • без мирисни материи кои може да предизвикаат алергиска реакција
  • без минерални масла, парабени, алкохол и ПЕГ емулгатори
  • идеални за нежна грижа на целото семејство