HiPP Заштитен крем со Цинк и Пантенол

  Артикал бр.: 9665
  HiPP Заштитен крем со Цинк и Пантенол
  • 100 мл.
  • со органско бадемово масло
  • со цинк оксид и пантенол
  • брза апсорпција
  • го одржува заштитниот слој на кожата
  • без минерални масла, парабени и ПЕГ емулгатори
  • дерматолошки и клинички тестиран