Заштита од сонце

Ефективна заштита од сонце за осетлива кожа

HiPP колекцијата за заштита од сонце, е специјално развиена за заштита на чувствителната детска кожа.

Поради тоа што содржи заштитен фактор од 30 до 50 кој е наменет за бебeшката кожа, нуди ефективна заштита против UVA и UVB зраците.

HiPP колекцијата за заштита од сонце е многу практична за користење бидејќи лесно се нанесува и размачкува и не остава траги на кожата.

пронајдени производи: 0