HiPP Babysanft Крем за лице за заштита од сонце, SPF50

  Артикал бр.: 9648
  HiPP Babysanft Крем за лице за заштита од сонце, SPF50
  • 30 мл.
  • Ефективна заштита од UVA + UVB зраци
  • Соодветно за деца SPF50
  • Водоотпорен, без да остава траги
  • Лесно се нанесува и не остава бели траги
  • Не ги иритира очите, офталмолошки тестиран
  • Без нано честички