HiPP Babysanft Крем за заштита од сонце, SPF30

  Артикал бр.: 9641
  HiPP Babysanft Крем за заштита од сонце, SPF30
  • 50 мл.
  • Заштитен фактор 30, оптимален за бебешката кожа
  • Со пумпа дозерка, за хигиенско и лесно дозирање
  • Лесен за нанесување, не остава бел траг на кожата
  • Веднаш по нанесување заштитува од оштетување на кожата предизвикано од сонце и од загуба на влажност – водоотпорен
  • Без наночестички
  • Ultrasensitive: без парфем, без конзерванси, соодветен за чувствителната бебешка кожа