HiPP Babysanft Млеко за сончање, SPF30

  Артикал бр.: 9642
  HiPP Babysanft Млеко за сончање, SPF30
  • 200 мл.
  • Заштитен фактор 30, оптимален за бебешката кожа
  • Лесен за нанесување, не остава бел траг на кожата
  • Веднаш по нанесување заштитува од оштетување на кожата предизвикано од сонце и од загуба на влажност – водоотпорен
  • Без наночестички
  • Ultrasensitive: без парфем, без конзерванси, соодветен за чувствителната бебешка кожа