HiPP Babysanft рол-он за заштита од сонце, SPF50

  Артикал бр.: 9647
  HiPP Babysanft рол-он за заштита од сонце, SPF50
  • 50 мл.
  • Ефективна заштита од UVA и UVB зраци
  • Соодветно за деца SPF50
  • Водоотпорен, без да остава траги
  • Се нанесува лесно и не остава бели траги
  • Не ги иритира очите, офталмолошки тестиран
  • Без нано честички