HiPP Babysanft Спреј за заштита од сонце за деца, SPF50

  Артикал бр.: 9646
  HiPP Babysanft Спреј за заштита од сонце за деца, SPF50
  • 150 мл.
  • Ефективна заштита од UVA + UVB зраци
  • Соодветно за деца SPF50
  • Водоотпорен, без да остава траги
  • Со практична пумпа дозерка за хигиенско и лесно дозирање
  • Лесен за нанесување, не остава бел траг на кожата
  • Без наночестички
  • Без парафинско масло, создаден на начин да е сведен до минимум ризикот од алергии. Без парфем. Без етерични масла. Без парабени, без PEG емулгатори