Историја

Како пионер на органското земјоделско производство, Клаус Хип мораше да се направи многу за да се подигне свеста. Денес, HiPP е најголемиот преработувач на органско-биолошки суровини во светот. Овде можете да дознаете повеќе за нашата историја ...