Мени
  • from 6 months (after the 6th month)
  • from the 12th month on

HiPP Оrganic последователна формула

Како пионер во органското производство ние се потпираме на најдобрите органски состојки исто и во млечните формули со децении. Ние сме убедени дека можеме да направиме важен придонес за здравиот развој на вашето бебе во периодот после доењето со нашите млечни формули со органски квалитет.