Skip to main content

HiPP HA Combiotic® Почетна формула

HiPP разви нова генерација на HA формули за бебиња со ризик од алергии која е создадена според најновите научни откритија во истражувањето на млечни формули.

 HiPP HA Combiotic® - развиена според моделот на природата со

-Пробиотк

-GOS (од лактоза)

-LCP (Омега 3&6)

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}