Skip to main content

HiPP ORS 200

HiPP ORS е готов за пиење раствор за орална рехидратација. Соодветно е за третман на дијареа кај бебиња поголеми од 4 месеци и деца, само според препорака од лекар. HiPP ORS 200 претставува природен третман на дијареа. Загубата на течности и минерали се надохнадува веднаш. 

Внимавајте: 
И најмала дијареа кај бебиња и мали деца може да доведе до сериозна болест. Затоа, секогаш консултирајте се со доктор при појава на дијареа. 

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}