Skip to main content

7 Рецепти
Малку труд, многу можности

Совети за Јуниор млекото и исхраната на малите деца

Зашто на вашето дете му треба 7 пати повеќе витамин Д?

Зашто на вашето дете му треба 7 пати повеќе витамин Д?

Дознајте повеќе за витаминот Д и неговото влијание на имуниот систем и развојот на коските.

Прочитај повеќе

7 факти за здрав развој и силни коски

7 факти за здрав развој и силни коски

Дали знаете дека вашето дете до третиот роденден ќе ја удвои висината која ја имало на раѓање!

Прочитај повеќе

7 дена неделно е потребно да внесувате витамин Д

7 дена неделно е потребно да внесувате витамин Д

Тоа и не е толку лесно како што звучи! Дознајте што помага за развој на силни коски и кои храни содржат витамин Д.

Прочитај повеќе

Соодветен внес на хранливи материи за мали деца

Соодветен внес на хранливи материи за мали деца

За разлика од возрасните, малите деца кога се во период на раст имаат потреба од 7 пати повеќе витамин Д, на кг. телесна тежина. Дознајте повеќе за правилниот внес на хранливи материи со HiPP 3 Junior Combiotic® млечната формула.

Прочитај повеќе