• од 4 месеци
  • од 8 месеци
  • од 12 месеци

Оброци со риба

Рибата е многу важен дел од балансираната исхрана. Рибата содржи бидејќи високо квалитетни протеини во својот состав и морската риба е важен извор на микроелементот јод. HiPP оброците со риба им осигуруваат на бебињата важни Омега-3 масни киселини кои се важни за развој на мозокот и нервните клетки. Се препорачува да се конзумира оброк со риба најмалку еднаш во неделата.

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана