Skip to main content

Овошје во тегла

- без додаден шеќер -

Овошјето одбрано за HiPP оброците поминува строги и прецизни контроли на квалитет. Користиме посебно, ниско-кисело, благо овошје кое имало доволно време да созрее и дa го развие полниот, овошен вкус на природен начин-без додадени ароми или шеќер.

Овошјето е неопходен извор на витамини, минерали и елементи во трагови за исхраната на бебињата. Овошјето на HiPP е богато со витамин C кој помага за засилување на одбраната на телото на децата.
Траги од фино сомелен органски оризов гриз, ги прави благите овошја уште полесно сварливи за Вашето бебе. 

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}