Skip to main content

HiPP органски житни каши

Единствени сорти

Во согласност со принципот “во хармонија со природата”, нашите HiPP органски житни каши содржат само житарки од строго контролирано органско потекло, одгледувани без користење на хемиски синтетизирани пестициди или вештачки ѓубрива со брзо дејство. За да се обезбеди највисока можна безбедност на производот, органските житарки поминуваат повеќе од 260 контроли пред да влезат во нашите HiPP органски житни каши.

Прочитајте повеќе за состојките во HiPP производите

Зошто HiPP органските житни каши се идеални за Вашето бебе?


Преглед на производи

Сите HiPP органски житни каши се...

без додадени шеќери
без додадени ароми
без додадени бои
без додадени конзервансиПодготовка

HiPP органските житни каши можете да ги подготвите на многу различни начини за да обезбедите разновидна исхрана – со HiPP млечна формула или со вода и малку додадено овошје – во зависност од тоа каков оброк сакате да му дадете на Вашето дете.

Прочитај повеќе

Рецепти

Ви предлагаме неколку идеи како да ги подготвите HiPP органските житни каши. Пробајте или направете сопствен рецепт според вкусот на Вашето дете. 

Погледнете ги рецептите