HiPP Квалитет

Се додека доите вашето бебе е добро заштитено, бидејќи мајчиното млеко е најдоброто за бебињата. Затоа вашето дете треба да е на доење во првите 4-6 месеци доколку е тоа возможно. Но што после доењето?

Органски квалитет

HiPP користи органско млеко  како основа за своите органски млечни формули. Грижата...

Колку се важни Омега – 3?

Омега-3 се особено важни за доенчињата за развој на мозокот и нервните клетки...

Потеклото на нашето органско млеко

Од каде доаѓа органското млеко за HiPP органските млечни формули? HiPP користи млеко само од фарми...

Интервју со Claus Hipp

Името HiPP најпрво потсетува на теглички со храна за бебиња. Од кога постојат HiPP млечните формули?...

Контроли

Иако ние користиме само одбрани состојки, патот кон најдобриот квалитет е следен од строго контролиран систем...

Историја на бебешките формули

Важни настани во еволуцијата на формулите за доенчиња...