Што не е соодветно?

Кои храни се сеуште несоодветни?

И понатаму треба да сте внимателни со храните

  • од кои на вашето дете може да му залетне парче: сировите моркови не треба да се даваат цели, туку изрендани, и исто така треба да се одбегнуваат бобинки или јатки;
  • кои имаат несоодветен вкус, бидејќи се љути, на пример

кои се преработени и не се наменети за бебиња и мали деца. Овие производи може да содржат адитиви кои се забранети во производите за мали деца. Често се неурамнотежени и содржат многу масти, соли и шеќер. 

Имате ли дополнителни прашања?

Ве молиме не се двоумете да не контактирате на:

телефонскиот број: 02/3112 525 
или контакт форма