Во природа со HiPPiS!

За повеќето деца, играњето во природа на свеж воздух е најдобрата активност. Без разлика дали има сонце, дожд или снег, соодветно облечени, дечињата се во елемент кога се на отворено. Но што друго можат да си играат на отворено освен „брканица„ или пак „собирање листови“? 

HiPPiS ви ги претставуваат нивните омилени игри:

Мајмунот Марко сака да игра на високи дрва.

Откријте ги неговите омилени игри во шумата тука.

Мики Меркатот сака песок.

Ова се неговите омилени игри на песок.

Кенгурката Каја сака да скока низ шарените ливади.

Откријте ги нејзините идеи за игри во трева тука.

Ракунот Роби и Пајката Пале сакаат да се прскаат со вода.

Еве ги нивните омилени игри за забава со вода во градината.

Кети Камелеонот сака светли бои.

Ова е нејзината омилена игра со светли бои.