На одмор со бебе

Нетрпеливи сте за да дојде најубавиот дел од годината –Вашиот одмор. Приготвување за патувањето е важен дел од истото. Би сакале да Ви помогнеме со нашиот водич за одмори. Работи кои не смеете да заборавите да ги ставите во Вашиот куфер, места каде можете да најдете HiPP производи во странство како и важни совети за исхрана за Вашиот одмор – се можете да најдете овде. 

Патување без стрес

Со автомобил, воз или авион...

Совети за исхрана

Среќно меше значи среќно бебе...

Транспорт на бебешка храна за време на патување

Температурите во багажникот може да надминат 40°C, и токму затоа однапред треба да обратите внимание...

Листа за Вашиот одмор

Што треба да спаковата во Вашиот куфер?...

Прва помош за Вашето бебе на одмор

Прва помош на одмор за Вашето бебе, на пр. во случај на изгореници од сонце, и се што треба да имате во торбичката за прва помош...