Skip to main content

HiPP HA Combiotic®

Со развивањето на HiPP HA Combiotic, HiPP нутритивниот научен оддел разви нова генерација на HA формула која е базирана на најновите научни откритија во истражувањето на млечни формули. Таа е точно прилагодена за бебиња со ризик од алергии и нивните посебни нутритивни потреби во соодветната возраст. HiPP HA Combiotic е развиен според моделот на природата.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}