Водич

Исхраната и развојот на децата вообичаено се проследени со многу прашања. Ние од HiPP би сакале да бидеме до вас во овој возбудлив период.

Направете сами HiPPiS сладолед

Дали сте во потрага по „здрав” сладолед за вашите деца кој не содржи додаден шеќер?

Рано детство – почнува нова ера

Вашето дете повеќе не е бебе, туку мало дете кое активно го открива светот....

Зошто Јуниор млекото е толку важно за децата над една година?

Јуниор млекото е направено за совршено да ги задоволи потребите на вашето мало дете...

Добри навики во исхраната – поттикнете ги сега!

Во текот на раното детство се поставуваат темелите за долгорочни здрави навики во исхраната...

Јадење – неколку практични совети

Одвојте доста време за да јадете заедно, седнете на маса со вашето дете...

Зошто има посебна исхрана во раното детство?

10 причини да се користат производи соодветни за возраста за деца од 1-3 години...

Често поставувани прашања

Често поставувани прашања во врска со исхраната на малите деца...