Игри со бои

 

Кети Камелеонот сака светли бои.

Ова е нејзината омилена игра со светли бои.

Забавен неред

Не се сите дамки за во машина за перење. Ова е многу забавно. Земете сламка, водени боици и лист хартија. Правете дамки. Потоа дувајте преку сламката. Можете да направите преубави фанстастични животни. Почнувајте!

Назад кон преглед