Мени
  • from the 4th month on
  • from the 6th month on

Каши за добра ноќ

Органски млечни каши за добра ноќ – без додаден шеќер
Идеални за навечер. HiPP Органски млечни каши за добра ноќ со житарки од цело зрно. Немаат додаден шеќер, што ги прави идеален оброк пред спиење.

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана