Често поставувани прашања за млечните формули

Доење

Кога и колку често треба да се храни бебето? 

Млечни формули

Кога треба да преминам од почетна на последователна формула?

Количина за пиење

Дали моето бебе мора да ја испие целата количина?

Шише и чување

Колку треба да е топла водата за подготовка на млечната формула?

Хигиена

Шишињата и цуцлите мора да се темелно исплакнати после секој оброк...

Специјални формули

Одговорите за вашите прашања за HiPP специјалните формули ќе ги најдете тука.

Витамин D за силни коски

Витаминот Д е особено важен за здрав развој во фазата на растење.