Skip to main content

Нежно-понежно-Babysanft

Особено нежна нега со корисно органско бадемово масло за чувствителната детска кожа. Благодарение на новиот рецепт и пакувањето, HiPP Babysanft сега е уште понежен за кожата и за околината.

Ништо не е понежно од HiPP Babysanft.


Блага нега за кожата со високо квалитетно органско бадемово масло

Бадемовото масло е едно од најкорисните масла за нега на кожата со многу добри хранливи и навлажнувачки својства.

Прочитајте повеќе за нашето органско бадемово масло

Подобрена формула – без микропластика

Ние во HiPP сме свесни за нашата одговорност кон нашата животна средина и затоа не користиме никакви цврсти микропластични честички во нашите производи.

Прочитајте повеќе за микропластика


Производи за нега на кожа