HiPP-преглед

Компанијата HiPP е синоним за совесно и внимателно справување со природата, човештвото и бизнисот преку 5 декади. Овде можете да ги најдете сите информации за компанијата.

Филозофија за квалитет

Клаус Хип лично гарантира за супериорниот квалитет на храната произведена во неговата компанија...

Филозофија на компанијата

Прочитај повеќе за филозофијата која ја формира базата на нашата компанија, нашите вработени и како работиме...

Награди и признанија

HiPP има добиено германска Соларна награда, Баварки Уставен медал, Германска награда за одржливост и многу други награди...

Историја

Како пионер во полето за органско земјоделие, Клаус Хип требаше да ги убедува луѓето...

HiPP Интернационално

Најди го HiPP во други земји...