Skip to main content

Интегрални житарици и овошје

Млечните формули, бебешките оброци, и млечните каши го снабдуваат Вашето бебе со доволно протеини. За оброци за дохрана во попладневните часови, Истражувачкиот институт за исхрана на деца препорачува оброци со помалку протеини. 

HiPP-овите Овошје и Житарки се идеални: благи овошја и фини житарки ги прават лесни за дигестија. Немаат додаден шеќер, содржат само природен шеќер од овошјето.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}