Мени
  • from the 4th month on
  • from the 5th month on

Каши за добра ноќ во тегла

HiPP млечните каши се направени од млечна формула која ги задоволува потребите на вашето бебе.

Со калциум за силни коски и заби, како и витамин B1 кој е важен за нервниот систем. Многу се вкусни и топли и ладни.

Пребарување на производи за Дополнителна исхрана