Бремена и убава

За време на бременоста, кожата на секоја жена се менува. Интензивната нега помага да се зачува еластичноста на кожата.

Нега на кожа

Заштита и богата хидратантна нега е точно она што и треба на вашата кожа...

Бебешки нежна масажа

Во текот на бременоста, масажата има позитивен ефект на еластичноста и изгледот на вашата кожа...