Skip to main content

HiPP пребарувач на органски состојки

Ве молиме изберете состојка:


Повеќе za органскиот квалитет на HiPP

Нашите органски производи

Тоа што започна како визија сега е заштитен знак: HiPP се залага за најдобар квалитет на органско земјоделство. Највисокиот квалитет на сите HiPP производи започнува на полињата, со внимателно избирање на почвата, семињата и суровините.

Дознајте повеќе

HiPP органскиот печат

Уште построги, поточни и посигурни: родителите во целост можат да веруваат во органскиот печат на HiPP. Во ова интервју, Проф. Д-р Клаус Хип објаснува  за разликата помеѓу стандардниот органски квалитет и HiPP органскиот квалитет.

Дознајте повеќе