Skip to main content

Оброци за добра ноќ

После исполнет ден со импресии на вашето бебе му треба мирна ноќ. Затоа HiPP направи разни каши за добра ноќ кои го држат бебето сито во текот на ноќта.  Дополнително, го снабдуваат бебето со калциум кој е важен за формирање на коските.

HiPP Млечните каши во телгички се направени од млечна формула која ги задоволува потребите на вашето бебе и целозрнести снегулки, што ги прави многу заситувачки.

HiPP оброците за добра ноќ заситуваат соодветно за возраста, што ги прави идеален оброк пред спиење.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}