Skip to main content

Млечни и Житни каши

Органските житни каши на HiPP содржат важни органски житарки, лесни за дигестија, со витамин B1, од витално значење за нервниот систем.

Млечните органски каши од HiPP содржат и соодветна за возраста последователна млечна формула, железо, калциум и Витамин D, јод и цинк. Кашите се подготвуваат лесно со вода. 

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}