Skip to main content

HiPPiS

HiPP HiPPiS во практична кесичка, идеални се за кога сте излезени или како десерт.

НОВО: HiPP HiPPiS - овошно уживање и добра забава!

Популарните HiPP овошни кесички со најдобар органски квалитет имаат ново име и весел дизајн-сега и за поголеми деца!

Овошната каша во кесичка е многу популарна кај дечињата од сите возрасти.

Сега популарните HiPP кесички добија ново име и потполно нов дизајн. Под името HiPP HiPPiS нудиме нови вкусни овошни каши и комбинаци на овошје и житарици. 

Откријте го новиот свет на HiPPiS!

Како овошјето влегува во кесичките? Со помош на HiPPiS животните се разбира! Марко мајмунот одбира плодови од највисоките гранки , додека Кети камелеонот со својот долг свиткан јазик, внимателно ги става во кошниците. Тие се двајца од 18 HiPPiS животни кои го создаваат светот на HiPPiS. 

Побарајте не на полиците за детска храна!

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}