Skip to main content

Миење

Долго време се мислеше дека е подобро да не се користат производи за миење на бебешката кожа. Во последно време се знае дека миењето само со вода, води до сушење на бебешката кожа. За да се одржи природниот баланс, на сензитивната кожа на вашето бебе и се потребни особено благи производи за миење и капење.

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}

Филтер