Прирачник

Исхраната и развојот на бебињата носи многу прашања. Ние во HiPP би сакале да ви помогнеме низ ова возбудливо и инспирирачко време со нашите одговори и совети. 

План за исхрана

Со следење на HiPP планот за исхрана, поставувате најдобри темели за развојот на вашето дете...

Јадење и пиење

Во зависност од индивидуалната состојба на развој на бебето, млечната формула нема да е доволна некаде помеѓу 4 и 6 месец...

Дигестија кај бебињата

Некои бебиња се склони кон опстипација од почеток. Најчесто недостаток на течности води до тврда столица...

На одмор со бебе

Со нетрпение го чекате да дојде најубавиот период од годината - вашиот годишен одмор. Добро планирање на патувањето е важен дел...

Спиење

Сакаме да ви помогнеме да се наспиете добро во ноќта...

Плачење и вриштење

Кога вашето малечко плачи, вашата прва реакција е да го земете во раце или да седнете до него за да го смирите...

Грижа за забите

Правилна нега на забите е од огромна важност за денталното здравје...

Моторни вештини и говор

Кои се фазите на развој на моторните вештини и говорот?...

Празна тегличка? Сега има многу простор во неа за нови идеи!

Празните HiPP теглички се идеални за чување и собирање различни работи. Со празните теглички ќе си ја развиете креативноста. Кои се вашите идеи за искористување на празните теглички?