Skip to main content

HiPP ORGANIC COMBIOTIC® почетни формули

HiPP разви нова генерација на млечни формули, создадена врз основа на најновите истражувања и нутриционистичките откритија за мајчиното млеко. HiPP Organic Combiotic® млечните формули се единствени кои содржат уникатна комбинација на пробиотик и пребиотик и се со органски квалитет. Пробиотската култура L.Fermentum (природна млечно-кисела култура) која ја содржат HiPP Organic Combiotic® млечните формули, многу почесто се содржи во мајчиното млеко од останатите пробиотски култури.

HiPP 1 Organic Combiotic® - по примерот на природата

  • GOS (од лактоза) – помагаат во одржување на здрава цревна флора
  • со пробиотска култура L.Fermentum – првенствено изолирана од мајчиното млеко
  • LCP (омега-3 и омега-6 масни киселини)

пронајдени производи: {{ countAllLabel }}